Maatwerk door specialisten

Hoogwaardige materialen

Montage service

Levering in Nederland & België


Over Balustrade-Online

Besparen kan, maar niet op kwaliteit!

Door de jarenlange ervaring van Balustrade-Online bij diverse bouwprojecten weten wij wat er leeft onder architecten en bouwers in Nederland en België. Daarnaast kennen wij ook de wensen van de veeleisende particulier. Voor een scherpe prijs krijgt u bij ons topkwaliteit balustrades en hekwerken. Zo bespaart u op uw kosten, maar niet op kwaliteit.

Bestel uw hekwerken en balustrades eenvoudig online

Op het internet vindt u een ruim aanbod balustrades en hekwerken. Direct bestellen was tot nu toe alleen nog niet goed mogelijk. Dit was iets waar wij verandering in wilden brengen. Daarom hebben wij een eigen leveringsprogramma ontwikkeld dat zich nu ook uitstekend leent voor echte online-verkopen. Zo maken wij het online bestellen van hekwerken en balustrades mogelijk!

Binnen ons programma vindt u voor vrijwel alle voorkomende situaties passende producten. Of u nu hekwerk zoekt voor uw balkon, of dat u een dakterras wilt maken, er is altijd een geschikt hekwerk. Daarnaast kunt u ook voor muurleuning bij ons terecht. Ook de benodigde accessoires zoals bijvoorbeeld inplaksteunen en bevestigingsmaterialen kunt u bij ons bestellen. Door de modulaire opbouw van ons programma heeft u een ruime keuze, want veel onderdelen kunnen worden gecombineerd.

Uw hekwerk bestellen doet u bij Balustrade-Online

  • Snelle levertijd
  • Gratis afhalen
  • Montage service
  • Klantvriendelijk

Ons aanbod

Product toegevoegd aan offerte!