Maatwerk Hoogwaardige materialen Montage service Levering in NL & BE

Besparen…… maar niet op kwaliteit!

Wij zijn gevestigd in Montfoort(U), centraal gelegen in het midden van Nederland en gemakkelijk te bereiken.

Door onze jarenlange ervaring bij diverse bouwprojecten weten wij wat er leeft onder architecten en bouwers in Nederland en België. Maar ook kennen wij de wensen van de veeleisende particulier.

Alle benodigdheden voor het realiseren van hekwerken en balustrades zijn online te bestellen

Er is zijn veel balustrade(s) & hekwerken op het web te  vinden maar online bestellen was tot nu nog niet goed mogelijk. In onze overtuiging moest dat toch mogelijk zijn. Daarom is door ons een eigen leveringsprogramma ontwikkeld dat zich nu ook prima leent voor èchte online-verkopen. Ja, ONLINE bestellen kan nu eindelijk!

Met ons programma zijn voor vrijwel alle voorkomende situaties passende producten te vinden.

Of u nu hekwerk zoekt voor uw balkon of dat u een dakterras wilt maken er is altijd een geschikt hekwerk, maar ook een muurleuning zit in ons programma. Ook de benodigde accessoires als bijvoorbeeld inplaksteunen, bevestigingsmateriaal kunt u bestellen. Door de modulaire opbouw van ons programma heeft u een ruime keuze want veel onderdelen zijn ook te combineren.

Wij helpen u graag

Wanneer u een handige doe-het-zelver bent of  wanneer u als professional hekwerken zoekt voor uw project, er is keuze genoeg. Natuurlijk kunnen onze hekken worden toegepast op balkons en galerijen maar ook als een zgn. “frans” balkon wanneer u geen balkon heeft maar een naar binnen draaiende deur. Ook daarvoor hebben wij de geschikte accessoires. Zoekt u bijpassende leuningen en privacyschermen? Deze zijn ook te vinden in ons uitgebreide programma. Kunt u het desondanks toch niet vinden? Neem dan contact met ons op!

Natuurlijk kunnen ook Woningbouwverenigingen en Verenigingen Van Eigenaren voor onderhoud en vervanging eenvoudig bij ons een keuze maken. Tevens staan wij u graag bij met deskundig advies.

Alle stalen onderdelen zijn thermisch verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461

Alle stalen onderdelen zijn thermisch verzinkt volgens de NEN-EN-ISO 1461 en het aluminium is geanodiseerd waardoor u een jarenlange bescherming heeft tegen corrosie. Daarom kunnen wij u ook tot maar liefst 10 jaar garantie* bieden!

Veiligheid

Vanzelfsprekend voldoen onze hekken aan de Europese Normen en het Nederlandse Bouwbesluit. Dit betekent dat de hekken veilig zijn, óók voor uw (klein)kinderen!